Kittenpagina

Kittenpagina

Onze ragdolls zijn onze huisdieren en krijgen bij ons maximaal 1 keer per jaar een nestje kittens. Dit ook alleen als ze in goede gezondheid zijn en er klaar voor zijn. Wij laten onze poezen testen nadat ze 1 jaar zijn geweest. De hormonen vergen veel van de kater of poes. Onze ragdolls zijn een hechte groep en knuffelen en spelen veel samen.


Wij fokken in de cattery alleen met pointed ragdolls met blauwe ogen. Ook hebben onze ragdolls het echte zachtaardige en lieve karakter. Zodra je ze optilt laten ze zich ook slap hangen. Wij zien dit ook in de kittens terug. Ze zijn erg stabiel, fors gebouwt, lief, zachtaardig en vriendelijk naar andere katten. Ze zijn altijd rondom ons te vinden voor kriebels of kusjes. 


U kunt als u vragen heeft het contact formulier invullen of als u interesse heeft in een kitten. Wij zullen met veel zorg uw aanvraag ontvangen en antwoorden.

Kitten informatie

Onze kittens verhuizen vanaf dat ze 15/16 weken oud zijn.Onze kittens zijn gewend aan alle dagelijkse geluiden, meerdere katten van verschillende leeftijden, bezoek en kinderen.De kittens worden gecastreerd met 14 weken. Hierop wordt geen uitzondering gemaakt bij een liefhebber dier. Meer informatie over vroegcastratie vindt u hier.


Wij leren graag de nieuwe eigenaren van onze kittens wat beter kennen. Om die reden zal een kitten niet zomaar bij het eerste kennismakingsbezoek verhuizen naar een nieuwe eigenaar.Wij gaan ervan uit dat de kittens bij hun nieuwe eigenaar niet vrij buiten mogen rondlopen.

Omdat katten het heerlijk vinden naar buiten te kunnen, geven wij nieuwe eigenaren advies in het mogelijk maken daarvan. Te denken valt aan een kattenren, omheining van de tuin of een kattentuigje.Wij plaatsen geen kitten waar geen andere kat aanwezig is. Dit omdat een ragdoll een sociale kat is die niet graag alleen is. Wij krijgen enorm veel aanvragen voor een kitten alleen en dit doen wij niet.


Wij verkopen met uitzondering katten voor de fok in Nederland en Belgie. Heeft u interesse in een kitten voor show en fok, zorg dan dat u een uitgebreid mailtje stuurt met info over uw cattery en uzelf. 
Als het kitten naar het nieuwe huisje gaat krijgt het kitten mee:- Verkoopcontract en eigendomsbewijs

- Een stamboom van Mundikat (FIFE)

- Europees dierenpaspoort

- 2 maal geent (nies en kattenziekte)

- Liefhebber kittens worden gecastreerd voor ze verhuizen

- Gechipt

- Ontwormd

- Ontvlooid

- Kopie van de testen van de ouderdieren

- Foto's van de kittens van geboorte totdat ze verhuizen

- Kittenpakket om de eerste weken mee door te komen met vertrouwd voer en verschillende speeltjes. 
 
Kater
Poes
Geen voorkeur