Kittenpagina

Kittenpagina

Onze ragdolls zijn onze huisdieren en krijgen bij ons maximaal 1 keer per jaar een nestje kittens. Dit ook alleen als ze in goede gezondheid zijn en er klaar voor zijn. Wij laten onze poezen testen nadat ze 1 jaar zijn geweest. De hormonen vergen veel van de kater of poes. Onze ragdolls zijn een hechte groep en knuffelen en spelen veel samen.


Wij fokken in de cattery alleen met pointed ragdolls met blauwe ogen. Ook hebben onze ragdolls het echte zachtaardige en lieve karakter. Zodra je ze optilt laten ze zich ook slap hangen. Wij zien dit ook in de kittens terug. Ze zijn erg stabiel, groot gebouwt, lief, zachtaardig en vriendelijk naar andere katten.


U kunt als u vragen heeft het contact formulier invullen of als u interesse heeft in een kitten. Wij zullen met veel zorg uw aanvraag ontvangen en antwoorden.
Wij willen nogmaals benadrukken dat wij geen kittens plaatsen waar nog geen andere kat aanwezig is. Hierop word geen uitzondering gemaakt. 


Mededeling: 


Lieve mensen, alsjeblieft pas op met het aankopen van een ragdoll kitten. Tegenwoordig zijn er veel mensen actief die de prijzen enorm omhoog hebben gegooid en zo aan dit prachtige ras willen verdienen. 


Er staan stamboomloze kittens te koop voor 1000 euro. Voor dit geld heb je een kitten van een erkende cattery met stamboom, entingen, chip en castratie. 

De ouders van de kittens zullen ook getest zijn via echo en dna. 


Bij de stamboomloze kittens is dit 9 van de 10 keer niet het geval. Pas hier echt mee op. 
Door de vele aanvragen voor onze nestjes hebben wij op dit moment geen kittens meer beschikbaar. Zodra er toch nog kittens beschikbaar komen zal dat vermeld worden op onze cattery facebook pagina en op de website. In de winter zullen wij als alles meezit weer nestjes verwachten. 

 
 
Kater
Poes
Geen voorkeur