Kittenpagina

Kittenpagina

Onze ragdolls zijn onze huisdieren en krijgen bij ons maximaal 1 keer per jaar een nestje kittens. Dit ook alleen als ze in goede gezondheid zijn en er klaar voor zijn. Wij laten onze poezen testen nadat ze 1 jaar zijn geweest. De hormonen vergen veel van de kater of poes. Onze ragdolls zijn een hechte groep en knuffelen en spelen veel samen.


Wij fokken in de cattery alleen met pointed ragdolls met blauwe ogen. Ook hebben onze ragdolls het echte zachtaardige en lieve karakter. Zodra je ze optilt laten ze zich ook slap hangen. Wij zien dit ook in de kittens terug. Ze zijn erg stabiel, groot gebouwt, lief, zachtaardig en vriendelijk naar andere katten.


U kunt als u vragen heeft het contact formulier invullen of als u interesse heeft in een kitten. Wij zullen met veel zorg uw aanvraag ontvangen en antwoorden.


5-2-2019

Onvolledige berichten met alleen de vragen of er kittens beschikbaar zijn worden niet meer beantwoord. Bij de huidige nestjes is er te zien of er kittens beschikbaar zijn, deze word goed bijgehouden. Wij lezen graag meer informatie over waar het kitten terecht zou komen inplaats dat we alleen de vraag krijgen of er kittens beschikbaar zijn.

Wij hebben een wachtlijst. Wij werken daarin alleen met serieus geintereseerden.

 
 
Kater
Poes
Geen voorkeur